itt
Tervdokumentáció Kajdócsi Építész Stúdió Kft.
HU / EN

Tervdokumentáció

A tervezés különböző fázisainak megfelelő dokumentációkat állítunk össze igény szerint.
- Tanulmányterv:
A Megrendelővel folytatott egyeztetések során felmerült építészeti ötleteket összefoglaló vázlatterv, mely elsősorban a beépítésre, alapvető elrendezésre és az épület tömegére vonatkozik.
- Építési engedélyezési terv:
A hatályos jogszabályoknak megfelelő építészeti tervdokumentáció készítése építési engedélyek megszerzése céljából. Ebbe a fázisba tartozik az építésügyi hatóságokkal való egyeztetés és az építészeti tervzsűri is.
- Kiviteli terv:
A kivitelezéshez szükséges részletezettségű, teljes körű tervdokumentáció épületszerkezeti csomópontokkal, részletekkel, költségvetés kiírással.

Cikkek, megjelenések

Év homlokzata 2018 különdíj

Év homlokzata 2018 különdíj

Szurdok utcai társasházunk különdíjat nyert az Év Homlokzata 2018 pályázaton. A szakmai zsűri 65 pályázó közül választotta ki a díjazottakat.

Nívódíj dícséret a Rece-fice Óvodáért

Nívódíj dícséret a Rece-fice Óvodáért

Büszkék vagyunk rá, hogy 2017 Építőipari Nívódíjasai között elismerő oklevélben részesült az általunk áttervezett Kőbányai Rece-fice Óvoda és Manóvár Bölcsőde. A homlokzatokon Réber László rajzai láthatóak.
Bővebben a Nívódíjas épületekről itt:http://magyarepitok.hu/aktualis/2017/12/ezek-az-epitmenyek-2017-epitoipari-nivodijasai

Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázat III. díj

Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázat III. díj

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívó díj Pályázat III. díját nyerték el a Graphisoft épületei.